Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giresun Şehidi Memleketine Uğurlandı

Giresun’un Çaldağ Jandarma Karakoluna teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Zafer Çalışkan, memleketi Ankara’ya uğurlandı.Şehit için Giresun...

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2016 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2016 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Giresun’un Çaldağ Jandarma Karakoluna teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Zafer Çalışkan, memleketi Ankara’ya uğurlandı.
Şehit için Giresun İl Jandarma Alay Komutanlığında tören düzenlendi. Törene şehidin 15 yaşındaki kızı Hale babasının asker parkasıyla katıldı. Anne Fatma ve Baba Nevzat Çalışkan ise güçlükle ayakta durdu. İl Müftüsü Muhittin Oral’ın yaptığı dua ile tören sona erdi. Şehit için yapılan törene Giresun Valisi Hasan Karahan, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğdu, askeri erkan, polis ve vatandaşlar katıldı. Öte yandan şehidin eşinden boşandığı öğrenildi.
İl Jandarma Komutanlığında yapılan törenden sonra Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Zafer Çalışkan’ın naşı memleketi Ankara’ya gönderilmek üzere Ordu-Giresun havaalanına hareket etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.