Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giresun Belediyesinden yurtlara denetim

Giresun Belediyesi ekipleri tarafından, yurt, pansiyon, otel, çok katlı binalara denetim yapılırken, yasa ve yönetmenliklere uymayanların kapatılacağı açıklandı.Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun talimatı ile İtfaiye, Zabıta ve İmar Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2016 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2016 18:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Giresun Belediyesi ekipleri tarafından, yurt, pansiyon, otel, çok katlı binalara denetim yapılırken, yasa ve yönetmenliklere uymayanların kapatılacağı açıklandı.
Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun talimatı ile İtfaiye, Zabıta ve İmar Müdürlüğü Ruhsat Servisi uzmanlarından oluşan denetim ekibi, öğrenci yurtları, pansiyonlar, çok katlı alış veriş merkezleri, mağazalar, oteller ve okullarda denet yaptı. Tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için süre verilirken yasa ve yönetmenliklere uymayanların kapatılacağı açıklandı.
Belediye Başkanı Kerim Aksu, 29 Temmuz 2016 tarihinde 707 sayılı olurla denetim yapılması talimatını daha önce verdiğini belirterek, “Adana’da yaşanan yurt yangını hepimizin yüreğini parçaladı. Belediye olarak her türlü denetimi, uyarıyı yapıyoruz. Ancak, arkadaşlarımıza olağan denetimlerin dışında zaman zaman ani denetim yapmaları talimatını verdim. İnsan hayatı, çocuklarımız hayatı her şeyin üzerindedir. İnsan hayatını ilgilendiren konularda taviz vermemiz söz konusu değildir. Vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olmalarını, görevlilere yardımcı olmalarını bekliyorum” dedi.
Giresun Belediyesi denetim ekiplerinin fabrika, hastane, kıraathane, lokanta gibi umuma açık yerlerde kontrollerini sürdüreceği kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.