Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genelkurmay Başkanlığı, ‘Teröristle Mücadele Harekatı’nda Başarı Gösteren Uzman Erbaşlar Ve Ailelerini Misafir ETİ

Genelkurmay Başkanlığı, Teröristle Mücadele Harekatı kapsamında başarıyla görev yapan uzman erbaşlar arasından seçilen 10 uzman erbaş ve ailelerini Ankara’da misafir etti.Genelkurmay Başkanlığı, Teröristle Mücadele Harekatı kapsamında...

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2016 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2016 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Genelkurmay Başkanlığı, Teröristle Mücadele Harekatı kapsamında başarıyla görev yapan uzman erbaşlar arasından seçilen 10 uzman erbaş ve ailelerini Ankara’da misafir etti.
Genelkurmay Başkanlığı, Teröristle Mücadele Harekatı kapsamında başarıyla görev yapan uzman erbaşlar arasından tefrik edilen 10 uzman erbaşın eşleriyle birlikte 28 Nisan-02 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ankara’da Etiler Orduevi Uzman Erbaş Vardiya Yatakhanesinde misafir edildiği, beş gün süre ile askeri sosyal tesislerde misafir edilen uzman erbaşlar ve aileleri için bir takım etkinlikler düzenlendiğini belirtildi.
Ankara’da misafir edilen uzman erbaşlar ve aileleri için gerçekleştirilen etkinlikler şu şekilde;
“Ankara Kalesi, Anadolu Medeniyetleri Müzesi ve Koç Müzesi, Eski TBMM binası gezilmiş, Anıtkabir ziyareti ve 4’üncü Kolordu Komutanlığı Barış Gazinosunda öğle yemeği ve sivil bir restoranda akşam yemeği yenilmiş, Zırhlı Birlikler Okulu Çağlayan Kışla Gazinosunda piknik yapılmış ve misafirler uğurlanmıştır.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.