Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Van’da

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberindeki kuvvet komutanlarıyla birlikte Van Valisi İbrahim Taşyapan’ı ziyaret etti.Bölge illeri birlik ziyaretleri kapsamında Diyarbakır’dan Van’a gelen Orgeneral Akar ile Kara Kuvvetleri Komutanı...

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2016 18:35
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2016 18:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Van’da
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberindeki kuvvet komutanlarıyla birlikte Van Valisi İbrahim Taşyapan’ı ziyaret etti.
Bölge illeri birlik ziyaretleri kapsamında Diyarbakır’dan Van’a gelen Orgeneral Akar ile Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler ve 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, kentte ilk olarak Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı’na gitti.
"Akar ve Kuvvet Komutanlarından sürpriz ziyaret"
Kolordu komutanlığındaki temaslarının ardından beraberindeki komutanlarla Van Valiliği’ne gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Vali Taşyapan tarafından karşılandı. Valilik şeref defterinin imzalanmasının ardından makama geçen heyet, burada Vali Taşyapan, Van Jandarma Asayiş Komutanı Korgeneral Arif Çetin, İl Jandarma Komutanı Yüksel Oğuz ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ile bir süre görüştükten sonra Valilikten ayrıldı.
Görüşme basına kapalı olarak gerçekleşirken, Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanlarının bölgedeki askeri birlikleri ziyaret edecekleri belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.