Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar Konya’da

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Konya’da icra edilmekte olan Uluslararası Anadolu Kartalı Tatbikatını yerinde inceledi.Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, beraberinde Hava Kuvvetleri Komutanı...

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Konya’da icra edilmekte olan Uluslararası Anadolu Kartalı Tatbikatını yerinde inceledi.
Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, beraberinde Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal ile birlikte, Nusaybin ve Şırnak’taki incelemelerini müteakip, Konya’da icra edilmekte olan Uluslararası Anadolu Kartalı Tatbikatını yerinde inceledi.
Anadolu Kartalı Tatbikatında yürütülen faaliyetlerle ilgili bilgi alan Orgeneral Akar, tatbikata katılan Türk Hava Kuvvetleri personeli ve yabancı personel ile görüştü.
Akar, Hava Kuvvetleri’nin 105’inci kuruluş yılı olması itibarıyla başta Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal olmak üzere tüm Hava Kuvvetleri personelini de kutladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.