Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar Romanya’da

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, iki ülke arasındaki işbirliği konularını görüşmek üzere Romanya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Nicolae Ciuca’nın davetlisi olarak Romanya’ya gitti.Rusya Federasyonu Genelkurmay Başkanının davetlisi...

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2016 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2016 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, iki ülke arasındaki işbirliği konularını görüşmek üzere Romanya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Nicolae Ciuca’nın davetlisi olarak Romanya’ya gitti.
Rusya Federasyonu Genelkurmay Başkanının davetlisi olarak Rusya’da bulunan Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ın mevkidaşı ile yaptığı görüşmede Suriye’deki çatışmaların çözümü ve Halep’teki durumun normalleşmesi, DAEŞ’in tehdit olmaktan çıkarılarak bölgedeki güvenliğin en kısa sürede istenilen seviyeye getirilmesi maksadıyla iki ülke arasındaki koordinasyonun geliştirilerek sürdürülmesi konuları ele alındı.
Görüşmelerin ardından Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ile birlikte Romanya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Nicolae Ciuca’nın resmî davetlisi olarak, iki ülke arasındaki askerî işbirliği konularını görüşmek üzere bugün Romanya’ya gitti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.