Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şırnak, Yüksekova ve Başkale’ya ziyaret

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak ile birlikte Şırnak, Hakkâri Yüksekova ve Van Başkale’deki birlikleri ziyaret etti.Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral...

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2016 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2016 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak ile birlikte Şırnak, Hakkâri Yüksekova ve Van Başkale’deki birlikleri ziyaret etti.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Çolak ile birlikte Şırnak, Hakkari Yüksekova ve Van Başkale’de konuşlu olan birliklerde denetlemelerde bulunarak, devam eden terörle mücadele harekatının sevk ve idaresini yerinde inceledi. Orgeneral Akar, Şırnak Valisi Ali İhsan Su ve İl Emniyet Müdürü Celal Sel’in de eşlik ettiği Şırnak ziyaretinde 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı ve Çakırsöğüt Jandarma Tugay Komutanlığı’nın yürüttüğü operasyonlar hakkında bilgi aldı.
Ardından Yüksekova’ya geçerek 3’üncü Piyade Tümen Komutanlığı’nı ziyaret eden ve geceyi bu birlikte geçiren Orgeneral Akar ve beraberindeki heyet, Şemdinli’de 34’üncü Hudut Tugay Komutanlığı Modüler Üs Bölgesi Gomane Tepe’de de incelemelerde bulundu. Kahvaltıyı Gomane Tepe’deki askerlerle birlikte yapan Akar, hudut güvenliği, kaçakçılığın önlenmesi ve teröristle mücadele harekatında büyük bir kahramanlık ve özveri ile görevlerini ifa eden personeli başarılarından dolayı kutladı. Akar, Van Başkale’de 4’üncü Hudut Tabur Komutanlığı ve Van 6’ncı Hudut Alay Komutanlığı faaliyetlerini de yerinde inceledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.