Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençlik Ve Spor Konfederasyonu’ndan A Milli Takıma Marş

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu’ndan söz ve müziği Suat Ersoy ve Uğur Ersoy’a ait "Biz Bitti Demeden Bitmez" Milli Takım şarkısı büyük beğeni topladı.Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Ferudun Cevahiroğlu’nun...

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2016 18:16
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2016 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu’ndan söz ve müziği Suat Ersoy ve Uğur Ersoy’a ait "Biz Bitti Demeden Bitmez" Milli Takım şarkısı büyük beğeni topladı.
Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Ferudun Cevahiroğlu’nun Başdanışmanı Yazar Burak Ballı ve Türk Pop Müziği’nin güçlü yorumcusu Suat Ersoy ile birlikte yaptığı basın toplantısında, söz ve müziği Suat Ersoy ve Uğur Ersoy’a ait olan "Biz Bitti Demeden Bitmez" Milli Takım şarkısı büyük beğeni topladı. Video sosyal medyada da tıklanma rekoru kırdı.
2015 yılında Türk Pop Müziği’nde yaptığı single çalışması ile adından bir hayli bahsettiren Suat Ersoy, "Milli Takım için yapmış olduğumuz şarkımızı öncelikle ülkemize, Fatih Terim’e ve Milli Takım futbolcularımıza armağan ediyoruz. Ersoy, Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu ile birlikte Milli Takım’ın başarısı için elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız” dedi.
Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Ferudun Cevahiroğlu’nun Başdanışmanı Yazar Burak Ballı ise, Türkiye’nin Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılması dolayısıyla Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’le yaptığı telefon görüşmesinde, ‘‘A Milli Futbol Takımımızın Euro 2016 15. Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılıyor olması ulusça hepimizi sevindirmiştir. Sizi ve tüm teknik kadro ile futbolcularımızı kutluyor, başarılarınızın sürmesini diliyorum’’ dedi.
Şarkının sözleri şöyle:
"Kırmızısıyla beyazıyla, taraftarı futbolcusuyla, bu sevgiye bir ömür yetmez, biz bitti demeden bitmez. Ey Avrupa Türkleri bekle, çok haklıyız biz övünmekle, şimdi daha yüksek bir sesle, biz bitti demeden bitmez. Şampiyon Türkiye, en büyük Türkiye, mazimizde nice zaferler, görülmemiş duyulmamış, hiçbir kitap yazmamış. Pes etmez hiç şu çılgın Türkler, Fatih’in aslanları, hiçbir zaman pes etmez, biz bitti demeden bitmez. Zoru nasıl başardığına, mucizeler yarattığına, bütün dünya şahidin oldu. Son dakika yaptıklarına, şerefimiz gururumuzsun, azalmayan umudumuzsun, bizi bizden başkası sevmez, biz bitti demeden bitmez. Şampiyon Türkiye en büyük Türkiye. Mazimizde nice zaferler, görülmemiş duyulmamış, hiçbir kitap yazmamış, pes etmez hiç şu çılgın Türkler, Fatih’in aslanları, hiçbir zaman pes etmez, biz bitti demeden bitmez."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.