Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençlik Ve Spor Bakanı Kılıç Gaziantepli Gençlerle Buluştu

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Gaziantep gençlik teşkilatıyla bir araya geldi.Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, AK Parti Gaziantep gençlik teşkilatıyla buluştu. Toplantıya AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Abdulhamit...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 18:43
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 18:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Gaziantep gençlik teşkilatıyla bir araya geldi.
Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, AK Parti Gaziantep gençlik teşkilatıyla buluştu. Toplantıya AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Abdulhamit Gül, Mehmet Erdoğan, Abdulkadir Yüksel ve AK Parti Gençlik Kolları üyeleri katıldı.
Gençlere yol açtıklarını belirten Bakan Kılıç, “Gençlik çalışmasını hiçbir zaman seçim zamanı pankart dağıtan gençlik olarak görmüyoruz. Biz gençlerimizin fikirlerini açıkça ortaya koyması gerektiğini düşünüyoruz. Gençlere güvenen, gençlerin önünü açılması için fırsat verildiğinde neler yapabileceklerini görüyoruz. Önümüzde kat edeceğimiz çok iş var. Hedeflerimiz büyük, bize çok büyük işler düşüyor. Biz bunun altyapısını hazırlamaya çalışıyoruz. Onun için bugünden gençlerin kendilerini hazırlaması gerekiyor. Muhalefet yurt yapımı az diye eleştiriliyor. Sadece bu yıl içerinde kapasite 100 bin artacak. Demek ki Türkiye de yurt yapılıyor, bunu görüyorlar. İsmini anmak dahi istemediğim ana muhalefet lideri bizim kadın bakanımıza çirkin ithamlarda bulundu. Geçmişte öğrencilere burs vermesini engelleyen CHP’dir hem engel oluyor hem de eleştiriyor. 2002’de neredeydi burs şimdi nerede 45 liradan 400 liraya ulaştı bunu artık görmeleri lazım. Tüm siyasi partileri yeni anayasa için çağırdık ama onlar kaçtı” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.