Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençlik Ve Spor Bakan Yardımcısı Boynukalın Karabük’te

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Karabük’e geldi.Sabah saatlerinde ilk olarak Karabük Valisi Orhan Alimoğlu’nu makamında ziyaret eden Bakan Yardımcısı Boynukalın, burada...

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2016 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Karabük’e geldi.
Sabah saatlerinde ilk olarak Karabük Valisi Orhan Alimoğlu’nu makamında ziyaret eden Bakan Yardımcısı Boynukalın, burada Vali Alimoğlu’ndan Karabük’le ilgili brifing aldı. Brifingin ardından bir konuşma yapan Boynukalın, gençlere büyük önem verdiklerini, Karabük’te birçok yatırımın devam ettiğini söyledi.
Yurtlarla ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade eden Boynukalın, "Bizim yatırımlarımızla birlikte 11 yurt daha birçok şehirden başvuruyla öğrenci sayısı arasındaki ortalama noktasında çok iyi bir noktaya gelecek gibi görünüyor. Bu yatırımların desteklenmesinde Mehmet Ali Şahin beyin de çok ciddi anlamda emeklerinin hakkını vermemiz gerekiyor. Aynı anda Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç buraya çok ciddi anlamda değer veriyor. Kardemir Karabükspor’da statla alakalı modernizasyon yapılmıştı. Kardemir Karabükspor hepimizin medarı iftarı, inşallah Süper Lig’de görmek istediğimiz bir takımımız. Onun dışındaki yatırımlar da devam ediyor. Şu anda Karabük’te Gençlik Merkezi fiziki olarak yüzde 90 halledilmiş durumda. İnşallah en kısa zamanda bitecek. Safranbolu’yla alakalı yer tahsisi yapılmış durumda proje devam ettiriliyor. Bununla alakalı çalışmalar aynı şekilde devam edecek. Biz Karabük’e gerektiği değeri, önemi vererek aynı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğimize buradan bildirmek için geliyoruz. Buraya karşı özel hissiyatımızı, ilgimizi, sevgimizi göstermek için gelelim dedik" diye konuştu.
Boynukalın, daha sora beraberinde Vali Alimoğlu, Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, AK Parti Karabük il Başkanı Timurçin Saylar, Karabük Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdülkadir Çetin, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy ve bazı daire müdürleriyle birlikte, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi ziyaret etti. Vergili’den çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgi alan Boynukalın, ardından AK Parti Karabük İl Başkanlığını ziyaret etti.
Boynukalın daha sonra PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor’un iç saha maçlarını oynadığı Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda incelemede bulundu. Stat hakkında bilgiler alan Boynukalın, beraberindekilerle Karabük Demir Çelik Fabrikalarını (KARDEMİR) A.Ş.’yi ziyaret etti.
KARDEMİR Genel Müdürü Mesut Uğur Yılmaz’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Boynukalın’a, Yılmaz günün anısına plaket verdi. Ardından Karabük Merkez Spor Salonu’na geçerek burada incelemede bulunan Boynukalın, salonda çalışma yapan gençlerle sohbet ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Boynukalın daha sonra Karabük Üniversitesi’ne geçerek, burada Rektör Prof. Dr. Refik Polat’ı ziyaret ettikten sonra sırasıyla Kapalı Yüzme Havuzu ve Bahaddin Gazi Erkek Yurdu’nu ziyaret etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.