Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençlik Merkezi öğrencilere mont ve bot yardımında bulundu

"1 Mont, 1 Bot" kampanyası kapsamında Adıyaman Gençlik Merkezi tarafından 300’er adet bot ve mont Sincik’in Yarpuzlu köyündeki öğrencilere dağıtıldı.Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2017 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençlik Merkezi öğrencilere mont ve bot yardımında bulundu

"1 Mont, 1 Bot" kampanyası kapsamında Adıyaman Gençlik Merkezi tarafından 300’er adet bot ve mont Sincik’in Yarpuzlu köyündeki öğrencilere dağıtıldı.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi tarafından Yarpuzlu köyündeki öğrencilere bot ves mont dağıtıldı. Bot ve montlar, ilkokul ve ortaokulda okuyan öğrencilere dağıtıldı.

Programa Sincik Kaymakamı Zafer Sağ, Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, Adıyaman İş-Kur İl Müdürü Emin Yücekaya, Adıyaman Gençlik Merkezi Müdürü Ayhan Tekin ve gönüllü genç liderler katıldı.

Kampanyanın öğrencileri çok mutlu ettiğini ifade eden Kaymakam Sağ, "Sincik ilçemizdeki Yarpuzlu köyü okuluna gerçekleşen bu anlamlı yardım öğrencilerimizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Ben emeği geçen tüm Gençlik Merkezlerimize, Milli Eğitim Müdürümüze, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz ve tüm gençlik liderlerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

Bot ve montları kar yağmadan dağıttıkları için mutlu olduklarını ifade eden Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ise, "Bizler kilometrelerce uzaktaki minicik ellerden, kocaman yüreklere açılan kapılara uğrayıp, ışıl ışıl gözlerden dışarı fırlayan sevinçlere şahit olmak istedik. Çocuklarımızın yüzlerinde oluşan mutluluk bizleri de mutlu ediyor. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü Kızılkaya ise, “Yetiştirdiğimiz evlatlarımızın ailelerine, ülkemize ve topluma faydalı birer fert olmaları en büyük dileğimizdir. Bizden sonraki nesillerimize temiz, iyi yetişmiş, kültürlü nesiller bırakmak istiyoruz. Her şeyin eğitimden geçtiği inancıyla eğitim ve öğretimin maddi ve manevi açıdan her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimizin bot ve montlarını iyi günlerde kullanmalarını diliyoruz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.