Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençlik meclisinden girişimcilik semineri

Tekirdağ Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından Girişimci Adam Garipoğlu’un katılımıyla öğrencilere yönelik, “Kanada’da Eğitim ve İş İmkânları” konulu seminer gerçekleştirildi.Tekirdağ Kent Konseyi Başkanlığı...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2017 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençlik meclisinden girişimcilik semineri

Tekirdağ Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından Girişimci Adam Garipoğlu’un katılımıyla öğrencilere yönelik, “Kanada’da Eğitim ve İş İmkânları” konulu seminer gerçekleştirildi.

Tekirdağ Kent Konseyi Başkanlığı Salonunda düzenlenen seminerlerin açılış konuşmasını yapan Tekirdağ Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Cansın Rokovet yaptı. Kanada’da göçmenlere yönelik yeni bir hayat isteyenleri yönlendirmek amacıyla faaliyetlerde bulunan Sivil Toplum Örgütü ‘’World Kanada 17’nin’’ kurucusu Adam Evren Garipoğlu da bilgi birikim ve deneyimlerini katılımcılara aktardı.

Adam Garipoğlu, konuşmasında, yurt dışında okumak isteyen, mesleğini orada icra etmek isteyen ve yatırımcı olmayı hedefleyen gençlere, Kanada’da gelişen ve personel ihtiyacı olan iş kollarını, hangi tür yatırımların yapılması gerektiği konusunda bilgiler verdi. Öğrencilere yönelik konuşmasında, eğitimlerini yurt dışında sürdürmek isteyenlerin yapması gerekenleri anlatarak, eğitim acentelerine başvurmadan önce öğrencilerin bir araştırma yapmasının gerekliliğini ve karşılaşılacak sorunların önceden bilinmesinin şart olduğunu dile getirdi.

Adam Garipoğlu, ”Planınız olsun, İngilizceniz yoksa Kanada’da kariyerinizin olması çok zor. Kanada’da okumak size göçmenlik vermez. Bu sebeple Kanada’ya okumaya gidilmeli, kalmaya değil. Ne yazık ki acentelerin amacı sizler değil, paranız olacaktır. Önceden araştırma ve bilgi birikimlerinizle Kanada’da alanınız ile ilgili kısa zamanda ilerleme şansına sahipsiniz’’ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.