Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Gençlik Bursa’da Yollarda’

Büyükşehir Belediyesi, Uygulamaya Aldığı ‘gençlik Bursa’da Yollarda’ Projesi Kapsamında Üniversite Öğrencilerine Bursa’yı Tanıtmaya Devam Ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2020 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2020 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘Gençlik Bursa’da Yollarda’

Büyükşehir Belediyesi, uygulamaya aldığı ‘Gençlik Bursa’da Yollarda’ projesi kapsamında üniversite öğrencilerine Bursa’yı tanıtmaya devam ediyor. Periyodik olarak düzenlenen turlar kapsamında gezi.genclikbursada.com adresine kayıt yaptıran üniversiteliler, İznik’in tarihî ve turistik merkezlerini ziyaret etti.

Ücretsiz şekilde öğrencilerin kullanımına sunulan geziler için kayıtlar online olarak gezi.genclikbursada.com internet adresi üzerinden yapılabiliyor. Web sitesi üzerinden alınan talepler sonucunda üniversiteliler, her hafta çarşamba günleri Bursa, pazartesi günleri de İznik’in tarihi ve turistik mekanlarınıgezme ayrıcalığına kavuşuyor. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde organize edilen ‘Gençlik Bursa’da Yollarda’ projesi kapsamında, Bursa’nın bütün değerleri paylaşılıyor. Projeden ayrıca, üniversite öğrencilerinin yanı sıra yurt dışından eğitim için Bursa’ya gelenler de yararlanabiliyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.