Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençlerden Teröre Bayraklı Tepki

Muş’ta, Üniversiteli Ak Gençlik (ÜNİAK) üyeleri, Türk bayrağı açarak Ankara’daki bombalı saldırıya tepki gösterdi.Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) kampus girişinde bir araya gelen ÜNİAK üyeleri, ‘Zalimler için yaşasın cehennem’...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muş’ta, Üniversiteli Ak Gençlik (ÜNİAK) üyeleri, Türk bayrağı açarak Ankara’daki bombalı saldırıya tepki gösterdi.
Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) kampus girişinde bir araya gelen ÜNİAK üyeleri, ‘Zalimler için yaşasın cehennem’ sloganları attı. Basın açıklamasında ÜNİAK üyeleri adına konuşan Sedat Aydın, hainlere asla prim vermeyeceklerini belirterek “Türkiye’de huzur ve kardeşlik ikliminin hakim olmasından rahatsız olan odaklarca Ankara Kızılay’da gerçekleştirilen ve onlarca insanımızın ölümüyle sonuçlanan terör saldırısını kınıyoruz. İnsanlığa yönelik bu saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifa diliyoruz. Sabrımızla oynamanız nafiledir, bilinmelidir ki sabrımız kadar metanetimiz de güçlüdür. Tahrik dolu hainliklere prim vermeyiz. Birlik ve beraberliğimizi, dayanışmamızı artırmak içinde her türlü mücadeleyi vereceğiz, tüm arzularınızı kursaklarınız da bırakacağız” dedi.
Ülkenin ağır bir kuşatma altına alınmaya çalışıldığının farkında olduklarını ifade eden Aydın, şöyle konuştu:
“Güçlü Türkiye hedefi her dönemde küresel güçleri ve onların yerli işbirlikçilerini rahatsız etmiştir. Bu rahatsızlık terör eylemlerini provokasyon faaliyet ve sosyokültürel alana yönelik çatışma ve kutuplaşma arayışları olarak tezahür ettirilmiştir. Sözü edilen terör yapılanmaları ve faaliyetleri her birinin faili ya da sorumluları farklı olsa da hedefi ortaktır. Hedef, bölgesinde huzuru, demokratik kültürü, kardeşlik ve birlik iklimi ile öne çıkan Türkiye’nin yolunu kesmek, güçlü ve büyük Türkiye yolculuğunu sona erdirmektir.”
Aydın, bu provokasyon ve terör eylemlerinden nasiplenmeye çalışanlara vatanını ve milletini seven bir üniversite gençliği olarak fırsat vermeyeceklerini söyledi. Aydın, konuşmasında, sonuna kadar devletimizin bekası için bedel ödeyip, cansiperane bir şekilde terörle mücadele eden emniyetimizin, silahlı kuvvetlerimizin, hükümetimizin, devletimizin yanında olduklarını sözlerine ekledi.
Yapılan basın açıklamasından sonra Üniversiteli AK Gençlik üyeleri, Ankara’daki bombalı saldırıda hayatını kaybedenler için Fatiha suresi okudu, ‘Zalimler için yaşasın cehennem’ sloganlarını attı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.