Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençlerden FETÖ’ye ‘maklube’ göndermesi

Fethullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz akşamı yaptığı darbe girişiminin ardından başlayan demokrasi nöbetinin beşinci gününde de devam ediyor. Gece ve gündüz süren nöbette gençler tarafından dikkat çeken bir pankart açıldı.Denizli’de,...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 03:07
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 03:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençlerden FETÖ’ye ‘maklube’ göndermesi
Fethullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz akşamı yaptığı darbe girişiminin ardından başlayan demokrasi nöbetinin beşinci gününde de devam ediyor. Gece ve gündüz süren nöbette gençler tarafından dikkat çeken bir pankart açıldı.
Denizli’de, FETÖ’nün 15 Temmuz akşamı yaptığı darbe girişimine karşı tüm milli irade birlik oldu. Çınar Meydan’ında toplanan vatandaşlar gece gündüz nöbet tutmaya devam ediyor. Bu akşam meydanda bulunan bir binanın cephesine üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin resimleri aynı pankart üzerinde asıldı. Üzerinde “Milli iradenin üstünde hiçbir, güç yoktu” yazılan pankartın çok sayıda vatandaş tarafından fotoğrafı çekildi.
Her kesimde vatandaşın katıldığı nöbette özellikle gençlerin katılması dikkat çekiyor. Gençlerin açtığı başka bir pankartta ise Fethullahçı Terör Örgütüne ‘makbule’ yemeği üzerinden gönderme yapıldı. Üzerinde “Darbe yapmak, maklube yapmaya benzemez” yazılı pankart gençler tarafından açıldı.
Öte yandan demokrasi nöbetine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ve çok sayıda STK temsilcisi Çınar Meydan’ında nöbet tutmaya devam ediyor.
Nöbette meydandaki vatandaşlara seslenen Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, "Beş akşamdır gözünüzü kırpmadan, yorulmadan, demokrasi için, iradenize sahip çıkmak için buradasınız. Esas, ben sizinle gurur duyuyorum. Yanımızdan hiç ayrılmadınız. Bize millet yeter. Yeter ki, siz olun, bu meydanları siz doldurun. Buranın sahibi sizsiniz. İradenize sahip çıkıyorsunuz. Allah’ın izniyle işin sonuna doğru, işin güzelliğine doğru yaklaşıyoruz. Ama hiçbir zaman gaflete, boşluğa düşmeyeceğiz. Hep uyanık olacağız. Çünkü bu vatan, bize bedelsiz gelmedi. Canımız ve kanımız pahasına verilmiş bu emaneti, sonuna kadar, yere düşürmeden bizden sonra gelenlere teslim edinceye kadar, koşmaya, durmamaya ve vatanımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.