Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençkonfed Genel Başkanı Bilal Okudan:

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu (GENÇKONFED) 4. geleneksel İftar programında Türkiye’nin dört bir tarafından gençleri ağırladı.GENÇKONFED Genel Başkanı Bilal Okudan, Başkent Öğretmenevinde düzenlenen iftar programında yaptığı...

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 10:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu (GENÇKONFED) 4. geleneksel İftar programında Türkiye’nin dört bir tarafından gençleri ağırladı.
GENÇKONFED Genel Başkanı Bilal Okudan, Başkent Öğretmenevinde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, af ve mağfiret ayında inançlı, çalışkan yeniden büyük Türkiye aşkı ile yanan genç kadrolarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
"Projemiz insan, muhatap kitlemiz gençliktir" diyen Okudan, "Gençlik gelecek ile geçmiş arasında köprüdür. Gençliğini heba eden, helak olur. Gençliğe sahip olan, geleceğe sahip olur" dedi.
Kendilerinin Türkiye sevdalısı gençler olduklarını vurgulayan Okudan, şunları kaydetti:
"Bu ülkeyi sokakta bulmadık. Başka Türkiye olmadığının idrakine ve insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır, inancının şuurundayız. 78 milyon kardeşiz. Lügatimizde kin, nefret, haset, düşmanlık ve husumet sözcükleri olmamalıdır. Yıkmak için değil. Yapmak için var olduğumuzu unutmamalıyız. Ucuz kahramanlık gösterilerine, işportaya düşmüş slogancılığa, serkeşliğe, havailiğe, itimat etmemeliyiz. Mesuliyetimizi ve sorumluluğumuzu kuşanmalıyız. Yorgunluk, bıkkınlık, ümitsizlik, karamsarlık, kırgınlık, küskünlük sözcüklerini bir paçavra gibi hayatımızdan söküp atmalıyız. Yaptıklarımızı şan, şöhret, makam ve ikbal için değil, bir gün kendisine döneceğimiz Âlemlerin Rabbi Yüce Allaha yüz akıyla ve alın açıklığı ile kavuşmak için yapmalıyız."
Okudan, iftarda programına Türkiye’nin dört bir tarafından gelerek sofralarını bereketlendiren gençlere teşekkür etti.
İftarda gençlere hitap eden AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, inançlı gençlerin bir araya gelmesinin, ortak hareket etmesinin önemli olduğunu belirterek gençlik örgütleri oluşumunu önemsediğini söyledi.
Turan, GENÇKONFED’e kendisini gençlerle bir araya getirdiği için teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.