Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GENÇKONFED, 81 ilden gençleri Bitlis’te buluşturuyor

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu (GENÇKONFED) 81 ilden gençleri Bitlis’te “Yeniden Büyük Türkiye Gençlik Çalıştayı”nda bir araya getiriyor.GENÇKONFED Genel Başkanı Bilal Okudan, siyasetten sanata spordan eğitime kadar farklı...

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2016 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2016 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu (GENÇKONFED) 81 ilden gençleri Bitlis’te “Yeniden Büyük Türkiye Gençlik Çalıştayı”nda bir araya getiriyor.
GENÇKONFED Genel Başkanı Bilal Okudan, siyasetten sanata spordan eğitime kadar farklı birçok konunun ele alınacağı çalıştayın 11-13 Kasım 2016 tarihinde Bitlis-Tatvan Kardelen Otelde gerçekleştirileceğini kaydetti.
Alanında uzman isimlerin görüşlerini paylaşacağı, farklı oturumlarla gençlerin yeniden büyük Türkiye yolunda düşüncelerini paylaşacaklarını vurgulayan Okudan, 81 ilden üniversite öğrencileri, genç STK temsilcileri ve başkanlar ve akademisyenlerin bir araya geleceğini kaydetti.
“Kardeşliğimizi perçinleyeceğiz”
Çalıştayın terör olayları ile mağdur olmuş bölge illerine de moral olacağını vurgulayan Okudan, “Bu çalıştay ile birlik ve beraberliğimizi perçinleyeceğiz. Kürt Türk ayrımının olmadığı, bir ve beraber olduğumuzu, farklı düşüncelerinin de özgürce tartışıldığını, doğusuyla ve batısıyla kardeşçe yaşadığımızı da Bitlis’ten bütün dünyaya göstereceğiz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.