Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genç Romanlar Okullarına Sahip Çıktı

Yalova Genç Romanlar Derneği üyeleri, mahallelerinde bulunan okulu boyadı.Bağlarbaşı Mahallesi’nde bir çok çalışmaya imza atan Yalova Genç Romanlar Derneği, eğitime destek veriyor. Mahallede ağırlıklı olarak Roman öğrencilere eğitim...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Genç Romanlar Okullarına Sahip Çıktı
Yalova Genç Romanlar Derneği üyeleri, mahallelerinde bulunan okulu boyadı.
Bağlarbaşı Mahallesi’nde bir çok çalışmaya imza atan Yalova Genç Romanlar Derneği, eğitime destek veriyor. Mahallede ağırlıklı olarak Roman öğrencilere eğitim veren Müfettiş Hamdi Girgin İlkokulu’nun ihtiyaçlarına cevap vermek için kolları sıvayan dernek üyeleri, okulun duvarlarını boyadı. Okul duvarlarını boyayarak eğitime destek veren Genç Romanlar Derneği’ne teşekkür eden okul yetkilileri ise, "Okulumuza her ihtiyaç duyduğumuzda desteklerini esirgemeyen Yalova Genc Romanlar Derneği üyeleri okul duvarlarımızı boyuyor. Başta dernek başkanı Kerem Koyuncu olmak üzere Taner İnatlı ve derneğin en büyük destekçisi gönüllüsü değerli kardeşimiz Timuçin Biçer’e öğrencilerimiz velilerimiz ve personelimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.
Genç Romanlar Derneği Başkanı Kerem Koyuncu, "Mahallemizdeki okulumuzun ihtiyaçlarına imkanlarımız ölçüsünde destek vermeye çalışıyoruz. Okulun duvarlarının boyası ve sıvası dökülmüştü. Dernek olarak burasını boyama kararı aldık ve çalışmayı yaptık. Evlatlarımız için her türlü çalışmada bizde yer alacağız" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.