Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genç Memur-sen’den Azerbaycan’a Destek

Memur-Sen’in Gençlik Teşkilatı olan Genç Memur-Sen üyeleri, Azerbaycan’da Sivil Toplumun Gelişmesine Yardım Derneği’nin ’İşgale Dur De’ adı altında internet ortamda başlattığı imza kampanyasına destek amacıyla stand açtı, imza...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 10:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Memur-Sen’in Gençlik Teşkilatı olan Genç Memur-Sen üyeleri, Azerbaycan’da Sivil Toplumun Gelişmesine Yardım Derneği’nin ’İşgale Dur De’ adı altında internet ortamda başlattığı imza kampanyasına destek amacıyla stand açtı, imza topladı.
Memur-Sen Konfederasyonu gençlik teşkilatı Genç Memur-Sen, ’Kutlu Doğum Etkinlikleri’ kapsamında, Mus’ab Bin Umeyr’i konu alan bir tiyatro gösterisi düzenledi. M.E.B Şura Salonu’nda düzenlenen tiyatroya gelen öğrencilerden AKPM’nin 2085 sayılı kararı üzerine başlattığı imza kampanyasına destek istendi. Genç Memur-Sen tarafından açılan stantları ziyaret eden gençler, Ermenistan’ın işgal ettiği Azerbaycan topraklarının ve bölgedeki insani felaketin önlenmesi için başlatılan kampanyaya imza attılar.
ESEN: KAMPANYAYA DESTEK VERİYORUZ
Stantları ziyaret eden Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, gençlerden isgaledurde.com sitesine girip, başlatılan imza kampanyasına destek vermelerini istedi. Başlatılan kampanyaya tüm illerde destek verdiklerini açıklayan Esen, “Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırıları ve işgali çeyrek asırdır sürüyor. Bu zulümdür. Bu zulme son vermek için Azerbaycanlı kardeşlerimize destek vermek boynumuzun borcudur” dedi.
BEYHAN: KARDEŞLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ
Genç Memur-Sen Başkanı Eyüp Beyhan ise, “Gençlik Azerbaycanlı kardeşlerine sahip çıkıyor. Attıkları imzalar ile gençlik, Ermenistan’ın Azerbaycan’daki işgaline dur diyor. Her imza işgale bir karşı koyuştur. Her imza Azerbaycanlı kardeşlerimize destek demektir” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.