Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genç Memur-sen’den 81 İlde Kutu’l Amare Etkinlikleri

Genç Memur-Sen, Kutu’l Amare Zaferi haftası kapsamında, "Unutulan Zafer: Kutu’l Amare 100. yılında" konulu bir panel düzenliyor. Çok sayıda akademisyen ve siyasetçinin katılacağı panel, 26 Nisan’da Başkent Öğretmenevi’nde yapılacak.Memur-Sen...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Genç Memur-Sen, Kutu’l Amare Zaferi haftası kapsamında, "Unutulan Zafer: Kutu’l Amare 100. yılında" konulu bir panel düzenliyor. Çok sayıda akademisyen ve siyasetçinin katılacağı panel, 26 Nisan’da Başkent Öğretmenevi’nde yapılacak.
Memur-Sen Konfederasyonu gençlik teşkilatı Genç Memur-Sen, 26 Nisan’da Başkent Öğretmenevi’nde zaferin daha iyi tanıtılması ve anlaşılması amacıyla "Unutulan Zafer: Kutu’l Amare 100. yılında" konulu panel düzenliyor. Geniş katılımla yapılması planlanan panelde, akademisyenler tarihi zafer hakkında panelistlere bilgi verecek.
Genç Memur-Sen, Kutu’l Amare Zaferi haftası kapsamında, 81 ilde etkinlikler düzenliyor. 25-29 Nisan günleri arasında yapılacak etkinlikler kapsamında; ortaöğretim ve üniversitelerde gençlere yönelik farklı programların yapılması planlanıyor.
Kutu’l Amare zaferini anlatan on binlerce kitap ve broşürün bastırıldığı etkinlikler kapsamında, Genç Memur-Sen, Türkiye genelinde basılı materyallerin dağıtımına başladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.