Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genç Birlik’ten sağlık taraması

Genç Birlik Kayseri bünyesindeki gönüllü Erciyes Üniversitesi öğrencileri ile birlikte Buğdaylı mahallesinde ön sağlık taraması yaptılar.Genç Birlik üyeleri tarafından yapılan sağlık taramasında Buğdaylı mahallesinde 242 yetişkin...

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2017 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2017 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Genç Birlik’ten sağlık taraması

Genç Birlik Kayseri bünyesindeki gönüllü Erciyes Üniversitesi öğrencileri ile birlikte Buğdaylı mahallesinde ön sağlık taraması yaptılar.

Genç Birlik üyeleri tarafından yapılan sağlık taramasında Buğdaylı mahallesinde 242 yetişkin ve 160 öğrenci olmak üzere toplam 402 kişiye diyabet, tansiyon, nabız ve diğer sağlık konularında ön muayeneleri yapılarak bilgiler verildi ve ilgili hekimlere yönlendirildi.

Tıp, mühendislik, öğretmenlik, veterinerlik gibi birçok bölümde öğrenim gören gönüllü öğrencilerin çalışmaları mahalle sakinleri tarafından büyük bir ilgi ve takdirle karşılandı. Etkinlikte Birlik Vakfı Başkanı Mehmet Adıgüzel, Genç Birlik Başkanı Bilal Habeş Bulut ve diğer yönetim kurulu üyeleride hazır bulundu. Buğdaylı Mahallesi muhtarı Feridun Akbulut mahalle adına teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.