Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genç Başhekim Kalbine Yenik Düştü

İzmir’de kısa süre sonra faaliyete geçecek olan Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ilk başhekimi olarak atanan Doç. Dr. Erkan, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin eski başhekimi, yeni...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de kısa süre sonra faaliyete geçecek olan Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ilk başhekimi olarak atanan Doç. Dr. Erkan, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin eski başhekimi, yeni yapılan ve kısa süre sonra faaliyete geçecek olan Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ise ilk başhekimi olarak atanan 47 yaşındaki Doç Dr. Nazif Erkan, bugün saat 03.00 sıralarında, Çiğli’de bulunan evinde göğüs ağrısı ile uyandı. Evli ve 2 çocuk babası Başhekim Nazif Erkan, kalp krizi geçirdiğini anlayarak durumu telefonla sağlık ekiplerine bildirdi.
Kısa sürede eve gelen sağlık ekipleri, ambulans ile Nazif Erkan’ı evinin yakınındaki özel bir hastaneye kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen genç başhekim hayatını kaybetti. Konya’da bulunan Erkan’ın ailesi acı haber ile büyük üzüntü yaşarken cenaze için İzmir’e gelmek için yola çıktı.
Başhekim Doç. Dr. Nazif Erkan için eski çalıştığı yer Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tören yapılacağı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.