Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gemiyle Gelen Turistler Çöl Sıcağıyla Karşılaşınca Soluğu Denizde Aldı

Santorini’den Bodrum’a yolcu gemisiyle gelen 2 bin 152 turist, 40 derecelik hava sıcaklığını görünce sahillere akın etti.Yurt genelinde artan sıcak hava Bodrum’da da etkili olmaya başladı. 40 dereceye kadar çıkan sıcaklık nedeniyle yerli...

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Santorini’den Bodrum’a yolcu gemisiyle gelen 2 bin 152 turist, 40 derecelik hava sıcaklığını görünce sahillere akın etti.
Yurt genelinde artan sıcak hava Bodrum’da da etkili olmaya başladı. 40 dereceye kadar çıkan sıcaklık nedeniyle yerli ve yabancı turistler sahilleri doldurdu. Sabah saatlerinde Bodrum gemi yanaşma iskelesine demir atan Valetta bandıralı ‘Thomson Dream’ isimli yolcu gemisi, esnafın yüzünü bir kez daha güldürdü. Gemiden inen bin 516 yolcu ve 636 personel, 40 derecelik sıcak hava ile karşılaşınca Bodrum’u gezmek yerine denize girerek serinlemeyi tercih etti. 233 metre uzunluğundaki gemiden inen yolcuların çoğunluğunun İngiliz olduğu öğrenildi. Çöl sıcakları ile karşılaşan İngiliz turistler ellerinde şemsiye ile güneşten korunmaya çalıştı. Sıcak havadan kaçan bazı turistler ise gemiye dönerek dinlenmeyi tercih etti.
Akşam saatlerine kadar Bodrum’da kalacak olan gemi buradan Yunanistan’ın Syros Adası’na gidecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.