Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gemerek Anadolu Lisesi Öğrencileri, Üniversitemizi Ziyaret Etti

Sivas Gemerek Anadolu Lisesi öğrencileri, üniversiteleri tanıma faaliyetleri kapsamında üniversitemizi ziyaret etti.Gemerek Anadolu Lisesi’nden 15’i öğretmen, 115’i öğrenci olmak üzere toplam 130 kişi, üniversitemizi ziyaret ederek, üniversitedeki...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2017 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gemerek Anadolu Lisesi Öğrencileri, Üniversitemizi Ziyaret Etti

Sivas Gemerek Anadolu Lisesi öğrencileri, üniversiteleri tanıma faaliyetleri kapsamında üniversitemizi ziyaret etti.

Gemerek Anadolu Lisesi’nden 15’i öğretmen, 115’i öğrenci olmak üzere toplam 130 kişi, üniversitemizi ziyaret ederek, üniversitedeki eğitim ve araştırma faaliyetleri hakkında bilgilendirildiler.

Üniversitemiz Basın-Yayın Halkla İlişkiler Biriminin organize ettiği ziyarette, kampüs alanındaki fakülte, yüksekokul ve araştırma merkezlerini gezen öğrenci ve öğretmenlere, Tıp Fakültesi dersliklerinde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Murat Doğan ile Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Semih Zeki Uludağ tarafından bilgi verildi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan, Yükseköğretim Kurulu tarafından Türkiye’de 10 Araştırma Üniversitesi’nden biri olarak seçilen Erciyes Üniversitesi’nin her geçen yıl gelişip büyüdüğüne dikkat çekti.

Gerek ulusal, gerekse uluslararası sıralamalarda iyi bir yerde bulunan Erciyes Üniversitesi’nde önemli Ar-Ge çalışmaları yürütüldüğünü kaydeden Rektör Yardımcısı Doğan, üniversitelerin öğrencilere araştırma için her türlü olanağı sunduğunu söyledi.

Yrd. Doç. Dr. Semih Zeki Uludağ ise Tıp Fakültesinde yürütülen çalışmalar hakkında öğrencilere bilgiler verdi.

Üniversitemizi ziyaret eden öğrenciler ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, gerek fakülteler, gerekse araştırma merkezlerinde yürütülen çalışmalara hayran kaldıklarını söylediler.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı başlangıcından bu güne üniversitemizi, ilimiz ve il dışındaki 16 okuldan 1000’e yakın öğrenci ziyaret etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.