Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gelin ve damattan Türk bayraklı demokrasi nöbeti

Tokat’ın Niksar ilçesinde, Sedanur ve İlker Anlar çifti, düğünlerinin ardından meydana giderek ellerinde Türk bayraklarıyla demokrasi nöbeti tuttu.Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren gelin ve damat,...

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2016 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2016 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gelin ve damattan Türk bayraklı demokrasi nöbeti
Tokat’ın Niksar ilçesinde, Sedanur ve İlker Anlar çifti, düğünlerinin ardından meydana giderek ellerinde Türk bayraklarıyla demokrasi nöbeti tuttu.
Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren gelin ve damat, ellerinde Türk bayraklarıyla demokrasi nöbetinin tutulduğu alana geldi. Alanda bulunan vatandaşlar çifti alkışlayarak tebrik etti. Damat İlker Anlar, demokrasi nöbetine katıldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi. Vatana sahip çıkmak gerektiğini vurgulayan Anlar, "Vatan sahipsiz değil biz buradayız” diye konuştu.
Gelin Aslı Şimşek de vatanı korumak için demokrasi nöbetine katıldıklarını belirterek, "Malum olaylardan ötürü izinlerimiz iptal olmuştu. Biz de zorla bir günlük izin aldık, düğünümüzü yaptık ve vatanımız için buraya nöbete geldik” dedi.
Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya, Belediye Başkan Vekili Fatih Dönmezoğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Eraslan ile birlikte bayrak sallayan çifti, Niksar Belediyesi meydanında bulunan vatandaşlar alkışladı.
Düğünleri biter bitmez evlerine gitmek yerine vatandaşlar ile birlikte demokrasi nöbeti tutan çifte Kaymakam Kapankaya teşekkür ederek bir ömür boyu mutluluklar diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.