Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gediz’de 14. Tarhana Festivali Halk Konseri iptal edildi

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, 14 yıldan beri geleneksel olarak düzenlenen Tarhana Festivali için bu akşam saat 21.00’da yapılacak olan halk konseri ülkede yaşanan darbe girişimi nedeniyle iptal edildi.Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu,...

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 20:54
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2016 20:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kütahya’nın Gediz ilçesinde, 14 yıldan beri geleneksel olarak düzenlenen Tarhana Festivali için bu akşam saat 21.00’da yapılacak olan halk konseri ülkede yaşanan darbe girişimi nedeniyle iptal edildi.
Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Belediye Kültür Etkinlikleri kapsamında her yıl Adnan Menderes Yaşam Parkı’nda düzenlenen Geleneksel Gediz Tarhana Festivalinin 14’üncüsü bu yıl 16-23 Temmuz 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 9 gün sürecek olan festival için bu gün akşam saat 21.00’da Sanatçı Mithat Körler tarafından Gediz Açık Hava Sahnesi’nde verilecek olan ücretsiz halk konseri vatan hainlerinin milletimizin birliğine ve dirliğine gölge düşürmek için yaptıkları alçakça bir saldırı sonucu iptal edilmiştir.
Dün akşam, demokrasi yolunda cumhurbaşkanımızın çağrısına cevap vererek Cumhuriyet Caddesini gece geç saatlere kadar yaşlı, çocuk, kadın demeden dolduran halkımızı bu akşam tekrar belediye önüne gelerek demokrasiye destek vermeye çağırıyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.