Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gediz İlçe Emniyet Müdürü Barış Tosun görevine başladı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Şenol Bezek’in tayini nedeniyle boşalan İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Barış Tosun görevine başladı.İlçe Emniyet Müdürü Barış Tosun Gediz’de görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Gediz’e...

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2017 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gediz İlçe Emniyet Müdürü Barış Tosun görevine başladı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Şenol Bezek’in tayini nedeniyle boşalan İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Barış Tosun görevine başladı.

İlçe Emniyet Müdürü Barış Tosun Gediz’de görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Gediz’e hizmet için geldiğini ve Gediz halkının huzur ve güvenini sağlamak için gece gündüz çalışacaklarını belirtti.

Yeni görevi dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya gelen Emniyet Müdürü Barış Tosun, 1977 Denizli doğumlu, evli ve 2 çocuk babası olduğunu söyleyerek, "Türkiye’nin çeşitli illerinde görev yaptım. Biz buraya hizmet için geldiğimizin bilincindeyiz ve bu hizmeti hukuk kuralları çerçevesinde elimizden geldiğince gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımızın hepsinin herhangi bir ayrım gözetmeksizin hizmetindeyiz. Vatandaşında aktif katılımını ve desteğini bekliyoruz. Daha güzel çalışmalara birlikte imza atacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.(RB-EFE)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.