Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gebzeli Muhtardan Terör Destekçilerine Tepki

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde görev yapan ve sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla bir dönem gündem olan mahalle muhtarı, terör örgütü destekçilerine muhtarlık tarafından hiçbir yardım yapılmayacağını duyurdu.Kocaeli’nin...

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 18:56
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 18:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde görev yapan ve sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla bir dönem gündem olan mahalle muhtarı, terör örgütü destekçilerine muhtarlık tarafından hiçbir yardım yapılmayacağını duyurdu.
Kocaeli’nin Gebze ilçesi Arapçeşme Mahallesi’nde 2004 yılından beri muhtarlık görevini yürüten Remzi Kandaz, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile gündeme gelerek "Dayakçı muhtar" olarak anılmaya başlanmıştı. Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz yine sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunarak, “PKK sempatizanları, destekçilerine ve savunucularına muhtarlığımızdan hiç bir yardım yapılmayacaktır. Eğer bizleri kandırıp yardımlardan faydalanan olursa haram zıkkım olsun. Hakkımı helal etmiyorum” dedi.
“TERÖRE DESTEK VERENLERE MUHTARLIKTAN YARDIM VERMEYECEĞİM”
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım hakkında konuşan Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz, “Son zamanlarda şer güçler memleketimizi kan gölünü döndürdüler. Bunun için her gün bizde ölüp diriliyoruz. Bundan dolayı teröre birileri destek veriyorsa bizimde bunlara katkıda bulunmamız, bizimde teröre destek vermemiz manasına gelir. Bundan dolayı teröre destek olanlara, destek verenlere kesinlikle muhtarlıktan yardım vermeyeceğimi söyledim” diye konuştu.
“TERÖR BİZDEN BESLENMESİN”
Yaptığı açıklamaların ırkçılık olarak algılanmasının yanlış olduğunu belirten Kandaz, "Hiçbir zaman ben ırkçılık yapmam, ırkçılığı da sevmem. İnsanların birbirlerine üstünlükleri sadece takvadadır. Bile bile ben terör destekçilerine yardım yapmadım yapmamda. Bunu açıklama sebebim, başkaları da destek vermesin. Terör bizden beslenmesin. Açık açık veya kapalı bir şekilde teröre destek veren insanlara yardım yapmasınlar” şeklinde konuştu.
“TERÖRE HARCANAN PARA MİLLETE HARCANSAYDI, ÜLKEDE FAKİR KALMAZDI”
Türkiye’de teröre milyonlarca dolar para harcandığını ifade eden Kandaz, “Bizim memleketimiz bulunmaz bir memlekettir. Bu memleketin herkes kıymetini bilsin. Biz burada kesinlikle ırkçılık ve ayrımcılık yapmıyoruz. Kürt’ün Laz’a, Laz’ın Kürt’e kimsenin birbirine üstünlüğü yoktur. Biz burada hepimiz beraberiz, birliğiz, kardeşiz. Biz ne zaman birlik beraberlik olursak biz daha güçlü oluruz. Kaç milyar Dolar teröre harcadık. Bu parayı terör harcamayıp millete harcasaydık memleketimizde fakir kalmazdı” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.