Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gebze’de Teröre Lanet Ve Şehitlere Saygı Yürüyüşü Düzenlendi

Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Teşkilatı tarafından Teröre lanet ve Şehitlere Saygı yürüyüşü düzenlendi.Kocaeli’nin Gebze ilçesinde MHP Gebze İlçe Teşkilatı tarafından iftar sonrasında Teröre Lanet ve Şehitlere Saygı yürüyüşü...

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 02:23
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 02:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Teşkilatı tarafından Teröre lanet ve Şehitlere Saygı yürüyüşü düzenlendi.
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde MHP Gebze İlçe Teşkilatı tarafından iftar sonrasında Teröre Lanet ve Şehitlere Saygı yürüyüşü düzenlendi. Düzenlenen yürüyüşe yürüyüşü MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, ülkücüler, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı Şehitlere Saygı Yürüyüşü, Gebze Kent Meydanından başlayıp, Gebze Eskiçarşı üzerinden yürünüp, Cumhuriyet Meydanına gelinmesiyle sona erdi. Kent Meydanından Cumhuriyet Meydanına kadar yürüyen grup “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez”, “Ne Mutlu Türküm Diyene” sloganlarıyla yürüdü.
Yürüyüş sonrası Cumhuriyet Meydanında grup adına açıklama yapan Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Ozan Özocak, “Yüce Türk milletinin aziz ve asil evlatları, malumunuz olduğu üzere ne yazık ki güne her gün yeni şehit haberleriyle başlıyoruz. Diyarbakır’da, Ankara’da, Mardin’de İstanbul’da ya da başka herhangi bir ilde, değişen tek şey maalesef ki şehitlerimizin isimleri ve sayıları. Hikayesi aynı, duruşu aynı ve her birinin ayrı yüreklere bıraktığı sönmek bilmeyen ateşi aynı. Burada sizin huzurunuzda söz veriyoruz ki biz bu milleti şehit haberlerine alışmış bir millet haline getirmeyeceğiz. Unutmayacağız unutturmayacağız” dedi.
Konuşmasının sonunda güvenlik güçlerine seslenen Özocak, “Polis kardeşim, asker kardeşim, siz bize göreviniz gereğince biber gazı sıkın vallahi de billahi de bir avuç limon suyu ile geçiyor. Siz bize gücünüzün yettiği kadar joplarınızla vurun, Allah şahittir ki sancısı 24 saatte unutulur. Ama kardeşim sizler sakın ha sakın bu hain örgütün kalleş pusularına düşmeyin. Onun acısı yüreğimizin en derinlerine işliyor. Başta güvenlik güçlerimiz olmak üzere hepiniz Allah’a emanetsiniz. Ne Mutlu Türküm Diyene” şeklinde konuştu.
Basın açıklamasının ardından grup olaysız bir şeklide dağıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.