Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziosmanpaşa’nın ilk kentsel dönüşüm projesi: "Eski Evini Getir Yeni Evinde Otur"

Gaziosmanpaşa’nın ilk kentsel dönüşüm projesi Essenora 15 Mart’ta başlattığı “Eski Evini Getir Yeni Evinde Otur” kampanyasıyla kalan son daireler için özel bir kampanya başlattı. 20 yıl vadeli kredi fırsatı, yabancı ve gurbetçilere...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2017 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2017 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziosmanpaşa’nın ilk kentsel dönüşüm projesi: "Eski Evini Getir Yeni Evinde Otur"

Gaziosmanpaşa’nın ilk kentsel dönüşüm projesi Essenora 15 Mart’ta başlattığı “Eski Evini Getir Yeni Evinde Otur” kampanyasıyla kalan son daireler için özel bir kampanya başlattı. 20 yıl vadeli kredi fırsatı, yabancı ve gurbetçilere gayrimenkul satışında KDV muafiyetinden sonra hareketlenen emlak pazarında Essenora’da “Eski Evini Getir Yeni Evinde Otur, Bugün Al Bugün Otur” kampanyasıyla konut alacaklara fırsat sunuluyor.

Gaziosmanpaşa’nın ilk kentsel dönüşüm projesi Essenora’dan konut alacaklara takas kampanyası yapıldı. Eski Evini Getir Yeni Evinde Otur kampanyası 22 Mart 2017’de başlamasına rağmen beş gün içerisinde dairelerin yüzde 70’i satılmış durumda. Konutta seferberlik kapsamında başlatılan 20 yıl vadeli konut kredisi, yabancılara ve gurbetçilere gayrimenkul satışında KDV muafiyetinden sonra Essenora’da “Eski Evini Getir Yeni Evinde Otur” kampanyasıyla konut alacaklara fırsat sunuluyor.

Alınan bu kararların gayrimenkul sektörüne ve ekonomiye büyük oranda canlılık getireceğini belirten Essenora Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Akkaya “Bu kararlarla sektörde esen olumlu atmosfere katkımız olsun istedik. Konut alacaklara özel “Eski Evini Getir Yeni Evinde Otur” kampanyasını başlattık. Özellikle yaz aylarında Türkiye’ye dönen gurbetçilerin şimdiden yatırım yapmaya başlayacağını tahmin ediyoruz. Yabancılar ve yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarına KDV muafiyetinin getirilmesi özellikle Ortadoğu, Türk Cumhuriyetleri ve Asya bölgesinden ülkemize gayrimenkul ilgisinin artacağını umuyoruz. Bilindiği gibi yabancılar, güvenirlik açısından markalı konutlara önem ve öncelik veriyor” dedi.

“İstanbul’un en gözde kentsel dönüşüm projelerinden”

Essenora olarak gayrimenkul sektörünü ve ekonomiyi canlandırmak amacıyla alınan kararları desteklediklerini belirten Essenora A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Jeoloji Mühendisi Oktay Öz ise “Essenora, yüz ölçümü, konumu ve çağdaş şehircilik anlayışının bir örneği olarak Türkiye’nin ve İstanbul’un en gözde kentsel dönüşüm projelerinden. Mega kent İstanbul’a ve gelişen bölgesi Gaziosmanpaşa’ya yakışan bir kentsel dönüşüm projesini tamamladık. Essenora’da son kalan konutlarımızı Eski Evini Getir Yeni Evinde Otur kampanyasıyla satışa sunuyoruz. Yabancı yatırımcıların gayrimenkul alması halinde ülke ekonomisine 10 milyar dolar gelmesini tahmin ediyoruz. Projelerimizde önceliğimiz kaliteli ve güvenli yaşam alanları sağlamak” şeklinde konuştu.

Konumu ile dikkat çeken, 60 dönüm şehir parkının hemen yanında 21 dönümlük alan üzerinde modern şehircilik anlayışıyla inşa edilen, rezidans standartlarında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler ve bahçeli teras villa alternatiflerinden oluşan toplam 758 konutla Türkiye’nin sayılı projeleri arasında yer alıyor. Ayrıca, 3.500 TL’den başlayan metrekare birim fiyatı ile İstanbul’un en uygun maliyetli projesi olan Essenora’da site içerisinde 12 ticari ünite, 1 market, mini spor salonları, çocuk oyun alanları, Fitness Centerlar, sauna, Türk hamamı, buhar odası, kapalı otopark, açık ve kapalı iki yüzme havuzu, cafe ve restaurantlar bulunuyor. Sakinlerine sunduğu imkanlarla, 800 kişiye iş istihdamı da sağlanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.