Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziosmanpaşa Anadolu Lisesi’ne kedi evi

Gaziosmanpaşa Anadolu Lisesi öğrencileri, E-Twining projesi kapsamında Altıeylül Belediyesi’nden kedi evi talebinde bulundu. Öğrencilerin talebini geri çevirmeyen Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın talimatıyla harekete geçen Sağlık...

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2018 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2018 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziosmanpaşa Anadolu Lisesi’ne kedi evi

Gaziosmanpaşa Anadolu Lisesi öğrencileri, E-Twining projesi kapsamında Altıeylül Belediyesi’nden kedi evi talebinde bulundu. Öğrencilerin talebini geri çevirmeyen Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın talimatıyla harekete geçen Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, okul bahçesinde kedilerin yaşabileceği ve beslenebileceği bir alan oluşturdu.

Gaziosmanpaşa Anadolu Lisesi’nin bahçesine Altıeylül Belediyesi tarafından kedi evi yaptırıldı. Okul Müdürü Ali Darun, Avrupa Birliği projelerinden E - Twining projesini okullarında uygulamakta olduklarını söyleyerek, "Bu proje kapsamında ilgili öğretmen ve öğrencilerimiz, sosyal, kültürel bir çok çalışma yaptılar. Bu çalışmalardan bir tanesi de hayvanlarla ilgili. Bizler de belediyemize müracaat ederek bir kedi evi talebinde bulunduk. Bizi kırmadığı için ve okulumuza yaptığı katkılardan dolayı, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.