Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziler Vakfı’ndan Şehit Ailelerine Ziyaret

Türkiye Gaziler Vakfı Başkanı Lokman Aylar ve Başkan Yardımcısı Ezgi Has, Doğu ve Güneydoğu’daki operasyonlarında hayatını kaybeden kahraman şehitlerin ailelerine Ramazan ayı öncesi moral ziyaretinde bulundu.Türkiye Gaziler Vakfı, her...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Gaziler Vakfı Başkanı Lokman Aylar ve Başkan Yardımcısı Ezgi Has, Doğu ve Güneydoğu’daki operasyonlarında hayatını kaybeden kahraman şehitlerin ailelerine Ramazan ayı öncesi moral ziyaretinde bulundu.
Türkiye Gaziler Vakfı, her hafta sürdürdüğü şehit ve gazi ailesi ziyaretleri kapsamında Diyarbakır Lice’de 18 Ağustos 2015 tarihinde şehit düşen Muhammed Tufan’ın eşi Havva Tufan’ı ziyaret ederek, Ramazan ayı öncesi manevi destekte bulundular. Şehit Muhammed Tufan’ın iki çocuğuyla da yakından ilgilenen Aylar ve Has, daha sonra da 6 Eylül 2015’te Hakkari Dağlıca’da şehit düşen Okan Taşan’ın ailesine ziyarette bulundu. Şehit Taşan’ın eşi Aylin Taşan’la sohbet ederek istek ve taleplerini dinleyen Aylar ve Has, son olarak da 1994 yılında Kars İli Kırsal kesiminde yapılan operasyon esnasında tuzaklama sonucu mayın patlaması nedeniyle iki gözünü kaybeden Gazi Bayram Ünal’a da moral ziyaretinde bulundu. Şehit ve gazilerin her zaman yanlarında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini kaydeden Aylar, Ramazan ayı öncesi ziyaretlerini sıklaştırdıklarını, şehitlerin emaneti olan ailelerin yanında olarak, sıkıntı ve taleplerini dinlediklerini kaydetti.
Başkan Yardımcısı Has ise bu vatan uğruna canlarını feda etmekten çekinmeyen şehitlerin emaneti olan ailelerine destek olmanın da vatani bir görev, bir minnet borcu olduğunu belirterek, “Kahraman şehitlerimizin canlarını ortaya koyarak gösterdikleri fedakarlığın yanı sıra eşleri, çocukları, anaları ve babalarının gösterdiği metanet de bizleri çok etkiliyor. Bu fedakarlığa sahip çıkmak için gazi ve şehit ailesi olunması gerekmiyor. Her vatandaşın, kendileri için gösterilen bu fedakarlığın bilincinde olması ve sahip çıkması gerekiyor” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.