Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te terör saldırısında ölen 51 kişiden 40’ı defnedildi

Gaziantep’in Şahinbey ilçesindeki kına gecesinde meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden 51 kişiden 40’ının cenazesi toprağa verildi. Diğer cenazelerin defnedilebilmesi için de kazılan mezarlar hazır bekletiliyor.Adli Tıp...

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2016 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2016 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’in Şahinbey ilçesindeki kına gecesinde meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden 51 kişiden 40’ının cenazesi toprağa verildi. Diğer cenazelerin defnedilebilmesi için de kazılan mezarlar hazır bekletiliyor.
Adli Tıp Kurumu’nda otopsi işlemi tamamlananların cenazeleri, ailelerine teslim ediliyor. Yeşilkent Mezarlığı Camii’ne getirilen cenazeler için helallik alınırken, ölenler dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Yeşilkent Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından terör saldırısında ölen 51 kişiden 40’ı defnedilirken, Adli Tıp Kurumu morgundaki 11 kişinin cenazesi ise otopsi işleminin ardından son yolculuğuna uğurlanacak.
Patlamada ölenlerin kimlik tespiti ve otopsi işlemleri sürerken, Yeşilkent Mezarlığı’nda ise onlarca mezar kazılarak, hazır bekletiliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.