Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te selden geriye kalanlar

Gaziantep’te dün akşam saatlerinde aniden bastıran şiddetli yağmur hayatı adeta felç etti. Vatandaşlar yağmurda mağdur olurken, bir çok yerde araçlar sular altında kaldı.Dün akşam saatlerinde Gaziantep’te etkili olan kuvvetli yağış...

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2016 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2016 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te dün akşam saatlerinde aniden bastıran şiddetli yağmur hayatı adeta felç etti. Vatandaşlar yağmurda mağdur olurken, bir çok yerde araçlar sular altında kaldı.
Dün akşam saatlerinde Gaziantep’te etkili olan kuvvetli yağış su baskınlarına yol açtı. Ana ve ara yollarda şiddetli yağmurun etkisiyle araçlar su altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Boğulmaktan son anda kurtulan vatandaşlar, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Ev ve iş yerlerınde su baskını
Edinilen bilgiye göre, Binevler, 23 Nisan, Sahintepe, Güneykent ve Yeditepe mahallelerinde yoğun yağış nedeniyle 111 ev ve iş yerini su bastığı bildirilirken, itfaiye ekiplerinden 15 araç 50 personel ile su tahliye çalışmaları yaptı. Yağıştan dolayı mahsur kalan 28 vatandaş ve 12 araç ise yine itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken, can kaybı yaşanmadı.
Olay sonrası tamamen su altında kalan araçlar ise kullanılamaz hale geldi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.