Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te otobüs biletleri tükendi, firmalar ek seferler düzenliyor

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olması otobüs firmalarının, yüzünü güldürdü. Gaziantep terminalinde, Biletlerin tükenmesi üzerine firmalar ek sefer için bilet satışlarına başladı.Kurban bayramına sayılı günler kala, 9 günlük bayram...

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2016 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2016 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te otobüs biletleri tükendi, firmalar ek seferler düzenliyor
Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olması otobüs firmalarının, yüzünü güldürdü. Gaziantep terminalinde, Biletlerin tükenmesi üzerine firmalar ek sefer için bilet satışlarına başladı.
Kurban bayramına sayılı günler kala, 9 günlük bayram tatilinin başlamasıyla beraber vatandaşlar, memleketlerine veya tatile gitmek için terminallere akın etti. Biletlerin kısa sürede tükenmesi nedeniyle, otobüs firmaları ek sefer için bilet satışlarına başladı.
Firma yetkilileri bu bayramın, diğer bayrama göre yoğunluğunun daha fazla olduğunu söyledi. 9 günlük tatilin bizim için büyük bir avantaj olduğunu belirten otobüs firması yetkilisi Bahattin Alaş, “9 günlük tatil bizim için büyük avantaj oldu.. Bayramdan sonra 15-20 gün yoğunluğumuz var. Ayın 18-19 gününe kadar araçlarda yer yok. Bazı firmalar ek seferler koyuyor. Geçen bayram ile bu bayram arasında yolcu bakımından fark var. Bu bayramda artış var" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.