Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te mahkumların tahliyesi başladı

Resmi Gazete’de yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname kapsamında tahliye edilen hükümlüler Gaziantep Ceza İnfaz Kurumdan tahliye olmaya başladı.38 bin kişiye tahliye yolunun açılmasıyla Gaziantep Cezaevi önünde sabah saatlerinden itibaren...

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2016 22:44
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2016 22:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te mahkumların tahliyesi başladı
Resmi Gazete’de yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname kapsamında tahliye edilen hükümlüler Gaziantep Ceza İnfaz Kurumdan tahliye olmaya başladı.
38 bin kişiye tahliye yolunun açılmasıyla Gaziantep Cezaevi önünde sabah saatlerinden itibaren başlayan umutlu bekleyiş akşam saat 21.00 itibari ile yerini mutlu kavuşma anlarına bıraktı. Tahliye olan mahkumlardan İbrahim Özcan, tahliye olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, “Allah hiç kimseyi cezaevine düşürmesin ve bir an önce de içerideki diğer mahkumları da kurtarsın’’ dedi.
Gaziantep’te açık cezaevinde ilk olarak bugün yaklaşık 20 kişi tahliye oldu. Tahliye olanlardan bir başka mahkum ise, memur olduğunu ve cezaevine yaşadığı bir trafik kazası dolayısıyla girdiğini belirterek, mahkumiyetten kurtulduğu için çok mutlu olduğunu dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.