Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

Gaziantep’te, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı. Gaziantep Kamil Ocak Stadı’nda gerçekleşen kutlamalar renkli görüntülere sahne oldu.Törene Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanı...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı
Gaziantep’te, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı. Gaziantep Kamil Ocak Stadı’nda gerçekleşen kutlamalar renkli görüntülere sahne oldu.
Törene Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanı Murat Soysal, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Sağlık İl Müdürü Saadettin Yazı, Gençlik Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Halk Sağlığı Şube Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Tanrıverdi, Protokol ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, Halk Sağlığı İl Müdürlüğü tarafından verilen 101 bisikletin, Vali Ali Yerlikaya, Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanı Murat Soysal, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından gençlere dağıtılmasıyla devam etti.
Gençlik Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Türkiye’nin muasır medeniyetler yolunda ilerlediğini vurgulayarak, “Bugün Türk gençliği, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurtuluş felsefesinden, demokrasiden, milletinden almış olduğu güçle, kazanımlarını artırmakta, birlik ve beraberlik ruhu içerisinde muhasır medeniyetler yolculuğunu sürdürmektedir” dedi.
Halk Sağlığı Şube Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Tanrıverdi ise “Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında okullarda fiziksel aktivitelerin arttırılması, iş birliği protokolü imzalanmıştır. Bu doğrultuda geçen yıl, ilimizde Hak Sağlığı Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokoller kapsamında, 20 Nisan 2015 tarihinde 200 bisiklet, 1 Ekim 2015 tarihinde 770 bisiklet öğrencilerimizin kullanımı için devredilmiştir” diye konuştu.
Program folklor ve gençlerin akrobatik hareket gösterisinin ardından sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.