Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep Valiliği Ve Büyükşehir Belediyesinden 4 Bin Kişiye İftar Yemeği

Gaziantep Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi, 4 bin kişiye iftar yemeği verdi.İftar yemeğine, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 23:25
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 23:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi, 4 bin kişiye iftar yemeği verdi.
İftar yemeğine, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kuran Tilavetinden sonra yapılan konuşmalarda birlik ve bütünlük mesajı verilirken, İstanbul da gerçekleşen terör saldırısı lanetlendi.
CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici bugün yine 11 şehidimizin olduğunu Ramazanın birlik ve kardeşlik ayı olduğunu bu ramazanın barış ve huzur getirmesini temenni ettiğini söyledi.
Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ramazan ayına kavuştuklarına, ne kadar şükretsek o kadar azdır. Bu davete gelen herkese sonsuz teşekkür ettiğini birliğimize göz dikenleri Allah’ın kahredeceğini belirtti.
Bu salonun ramazanın güzelliğini gösterdiğini vurgulayan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Bu salon ramazanın güzelliğini kardeşliğini gösteriyor hepiniz hoş geldiniz. vekillerimiz valimiz bu güzelliği bizimle paylaştılar zaten ramazanda paylaşmaktır” dedi.
Teröristlerin ulaşmak istediği hiçbir hedefin gerçekleşmeyeceğini belirten AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, “Bu mübarek günde bu yemeğe gelen başta şehit aileleri ve gazilerimiz olmak üzere, bu birlik sofrasına katılan bütün hemşehrilerimin ramazanını tebrik ediyorum. Bugün İstanbul’daki acı olay hepimizi derinden üzdü. İnşallah bu teröristlerin arzuladığı hiçbir hedef gerçekleşmeyecektir. Birliğimiz ve huzurumuz daha da pekişecek” şeklinde konuştu.
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ise, terörle mücadelemizin sonuna kadar süreceğini söyleyerek, “Bugün ülkemizin terörle, Ortadoğu coğrafyasının da savaşla birçok sorunla imtihan edildiği bir dönemde ramazan ayını idrak ediyoruz. İnşallah bu ramazan ayı kardeşliğimizin güçlenmesine vesile olur. Bugün İstanbul da terör örgütleri kalleş yüzlerini tekrar gösterdiler. Ben bütün şehitlerimize Allahtan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Terör örgütleri sahada aldıkları ağır yenilgiden sonra Büyük şehirlerde masum insanları katlederek amaçlarına ulaşamayacaklar. Terörle mücadelemiz sonuna kadar sürecek” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.