Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep Serbest Muhasebeci Ve Mali Müşavirler Odası Seçimi

Gaziantep Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası seçimlerinde aday olan Dinamik Grubu Yönetim Kurulu Başkan adayı Hakan Özseven, söz verdikleri projelerin akılda tutulmasını isteyerek, “Yapılmazsa gelin yakamızdan tutun, çatır, çatır...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 10:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası seçimlerinde aday olan Dinamik Grubu Yönetim Kurulu Başkan adayı Hakan Özseven, söz verdikleri projelerin akılda tutulmasını isteyerek, “Yapılmazsa gelin yakamızdan tutun, çatır, çatır hesabını sorun” dedi.
29 Mayıs’ta yapılacak olan Gaziantep Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası yönetimine aday Dinamik grup üyeleri, özel bir otelde düzenlenen program ile kamuoyuna tanıtıldı. Programa, oda yönetim, disiplin ve denetleme kuruluna aday 15 kişi, tek tek platforma davet edildi. Kısa konuşma yapan adaylar, tanıtım sonunda programa katılan serbest muhasebeci ve mali müşavirleri bir süre alkışladı.
Seçimin hayırlı olmasını dileyen Hakan Özseven, yaptığı açıklamada, “Seçimimizin odamıza ve mesleğimize hayırlı olmasını diliyorum. Oda olarak, seçimimiz 29 Mayıs’ta gerçekleşecek. Arkasından da TMOB Ekim ayında seçimler gerçekleştirilecek. Biz de Gaziantep’te mesleğe yeni bir dinamizm kazandırmak için meslektaşlarımızın maddi ve manevi menfaatlerini gözetebilmek ve temsiliyet zafiyetini ortadan kaldırabilmek için dinamik grup olarak seçimde aday olmaya karar verdik” dedi. Tüm serbest muhasebeci ve mali müşavirleri oy vermeleri çağrısında bulunan Özseven, “29 Mayıs günü mutlaka gelsin. Oylarını kullansınlar. Mesleklerine ve odalarına sahip çıksınlar diyorum” diye konuştu.
“ÇATIR ÇATIR HESABINI SORUN”
Özseven kürsüde yaptığı konuşmasında ise dernek üyelerine söz verdikleri tüm projeleri tek tek hayata geçireceklerini belirtti. Söyledikleri tüm projelerin akılda tutulmasını isteyen Özseven, “Lütfen projeleri, söylenenleri aklınızda tutun. Yapılmazsa, gelin yakamızdan tutun, çatır çatır hesabını sorun. Biz herkesin kendisini başkan hissettiği bir oda istiyoruz. Herkese her zaman kapımız açık olacak. Mesleğimizin eğitim, oryantasyon ve özgüven gibi sorunları aşmak için elimizden geleni yapacağız. Bunun mücadelesini hep birlikte vereceğiz. Büyük birlikteliğin başladığı Gaziantep’te mesleğimizin de kurtuluşu başlayacaktır. Bunlar için sizlerin teveccühü gerekiyor. Bu teveccüh de 10 gün sonra sandığa yansıyacak” ifadelerini kullandı.
Adayların tanıtımının ardından Haktan Özseven önderliğindeki adaylar, programa katılan tüm serbest muhasebeci ve mali müşavirlerin bulunduğu masaları dolaşarak, tüm katılımcılara desteği nedeniyle teşekkür etti.
Öte yandan dernek seçiminde aday olan Dinamik grubun yönetim kurulu birinci sıra adayı Hakan Özseven olurken, Serdar Büyükkömürcü ikinci, Ramazan Taş üçüncü ve Arzu Taezoğlu dördüncü, Sadettin Ural beşinci, Ali Serdar Kırıcı altıncı, Mehmet yıldırım yedinci sıra adayı oldu. Grupta, yönetim kuruluna 7 adayın yanı sıra, disiplin kurulu için 5, denetleme kurulu için ise 3 aday daha bulunuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.