Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep Dernekleri Federasyonundan Saldırıya Kınama

Gaziantep Dernekleri Federasyonu, Gaziantep Emniyet Müdürlüğünü hedef alan terör saldırısını kınayan bir açıklama yayınladı.Merkezi İstanbul’da bulunan, Gaziantep dışında yaşayan 100 binden fazla Gaziantepliyi ve 38 derneği temsil...

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2016 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2016 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep Dernekleri Federasyonu, Gaziantep Emniyet Müdürlüğünü hedef alan terör saldırısını kınayan bir açıklama yayınladı.
Merkezi İstanbul’da bulunan, Gaziantep dışında yaşayan 100 binden fazla Gaziantepliyi ve 38 derneği temsil eden Gaziantep Dernekleri Federasyonu, Gaziantep’te yaşanan bombalı saldırıyı kınadı. Federasyon Başkanı Necati Göksu yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nü hedef alarak düzenlenen terör saldırısında şehit düşen güvenlik görevlilerine Allah’tan rahmet yaralılara ise acil şifalar dilediklerini belirtti.
"GAZİANTEP’TE HEDEFİNİZE ULAŞAMAYACAKSINIZ"
Bu saldırının yapılış şekli ve Gaziantep’in seçilmesinin bir rastlantı olmadığını vurgulayan Başkan Göksu, “Gaziantep Gazi unvanını bu yüce vatana gönülden bağlılığı sonucu canıyla kanıyla almış bir şehirdir. Birlik ve beraberliğimizi bölmeyi ve topluma korku salmayı hedefleyen bu alçakça planlanmış saldırı bizleri daha fazla birbirimize kenetlemiştir. Masum insanların kanını dökerek varlığını devam ettirmeye çalışan hain terör odakları bilmeli ki yüzyıllardır barışın, kardeşliğin, hoşgörünün simgesi olan Gaziantep’te hedefinize ulaşamayacaksınız” diye konuştu.
"GAZİ ŞEHRİMİZE BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN"
Federasyon ve bağlı dernekler olarak terörü lanetlediklerini ifade eden Necati Göksu, “İnşallah milletimizin huzurunu bozan malına canına kast eden teröristler en kısa sürede yakalanarak adalet karşısına çıkarılır. İç ve dış güçlerin bölge üzerinde yaptıkları hesapları birlik ve beraberlik içerisinde boşa çıkaracağız. Böyle haince saldırılardan medet bekleyenler, bilmelidir ki, gerçekleştirilen bombalı saldırıda canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ulusumuzun yüreğinde sonsuza dek yaşayacaklardır. Hiçbir kalleş saldırı, hiçbir hain pusu milletimizi beraber yaşama kararlığından, bölünmez bütünlüğünden döndüremeyecektir. Gazi şehrimize büyük geçmiş olsun. Allah bir daha böyle acıları yaşatmasın’’ diye konuştu
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.