Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nden FETÖ operasyonu

Darbe girşimi soruşturması kapsamında paralel yapı ile bağlantıları olduğu ileri sürülen Gaziantep Büyükşehir Belediye bünyesinde ve GASKİ Genel Müdürlüğünde çalışan 9 personel görevinden alındı.Yapılan darbe girişi sonrasında,FETÖ...

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2016 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2016 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Darbe girşimi soruşturması kapsamında paralel yapı ile bağlantıları olduğu ileri sürülen Gaziantep Büyükşehir Belediye bünyesinde ve GASKİ Genel Müdürlüğünde çalışan 9 personel görevinden alındı.
Yapılan darbe girişi sonrasında,FETÖ ile bağlantısı olduğu ileri sürülen ,Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde 2 daire başkanı ve 1 şube müdürü, GASKİ Genel Müdürlüğü’nde 2 genel müdür yardımcısı, 3 daire başkanı ve 1 şube müdürü görevlerinden alındı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ’’30 Mart 2014 yılında göreve geldikten sonra yapmış olduğumuz tespit ve değerlendirmeler sonucunda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde Paralel Yapı ile bağlantıları tespit edilen 6 daire başkanı ve üstü, 11 şube müdürü, GASKİ Genel Müdürlüğü’nde 5 daire başkanı ile üstü ve 8 şube müdürü bir kısmı emekliye sevk edildi, bir kısmı da görevlerinden alınmıştı. 15 Temmuz 2016 tarihinde milli iradeye darbe teşebbüsü sonunda yapmış olduğumuz değerlendirmeler neticesinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde 2 daire başkanı ve 1 şube müdürü, GASKİ Genel Müdürlüğü’nde 2 genel müdür yardımcısı, 3 daire başkanı ve 1 şube müdürü görevlerinden alınmıştır’’ ifadelerine yer verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.