Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gazi milletvekili sevgi gösterileriyle karşılandı

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, savaş uçakları ve helikopterlerden açılan ateş sonucu Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) koridorlarında eşi ve kızı ile birlikte yaralanan AK Parti Hatay Milletvekili...

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2016 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2016 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, savaş uçakları ve helikopterlerden açılan ateş sonucu Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) koridorlarında eşi ve kızı ile birlikte yaralanan AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Hatay’ın Erzin ilçesinde vatandaşlar tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı.
Cumhuriyet alanında düzenlenen programda İstiklal Marşının okunmasının ardından, Kur’an-ı Kerim okundu. Daha sonra vatandaşlara seslenmek için platforma çıkan Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nu Kaymakam Hasan Yaman, AK Parti Erzin İlçe Başkanı Mithat Bozdağ, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek ve Payas Belediye Başkanı Bekir Altan yalnız bırakmadı.
Vatandaşlara hitap eden Türkoğlu, "Hainler emellerine ulaşamadı. Önce Allah’ın daha sonra aziz milletimizin göstermiş olduğu büyük cesaretin ardından FETÖ yandaşları gereken dersi aldı. O gece TBMM Başkanı Mecliste toplanmamız için çağrıda bulundu. Eşim ve kızım beni yalnız bırakmadı. Abdestimizi aldık ve Meclisin yolunu tuttuk. Meclisten içeri girdiğimizde koridorlarda yürürken meclis binasının üzerindeki savaş uçakları ve helikopterler ateş açtılar. Açılan ateş sonucu eşimin koluna şarapnel parçaları isabet etti ve bununla beraber ben de kızım da yaralandık. Bizler yaralandık ama Allah’a şükürler olsun ülkemiz kurtuldu" dedi.
Hacı Bayram Türkoğlu, konuşmasının ardından eşi ve kızı ile birlikte Dörtyol ilçesine gitti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.