Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gazi korucudan darbecilere tepki

İstanbul’da 15 Temmuz darbe girişimi sırasında darbecilere karşı koyduğu için yaralanan İdris Baştaş’ın amcası gazi korucu Mahmut Baştaş, zalimlerin en ağır cezaya çarptırılmasını istediklerini kaydetti.Fethullahçı Terör Örgütü’nün...

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2016 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2016 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gazi korucudan darbecilere tepki
İstanbul’da 15 Temmuz darbe girişimi sırasında darbecilere karşı koyduğu için yaralanan İdris Baştaş’ın amcası gazi korucu Mahmut Baştaş, zalimlerin en ağır cezaya çarptırılmasını istediklerini kaydetti.
Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi önündeki kalkışmayı engellemeye çalıştığı gerekçesiyle vücudunun 3 yerinden yaranladığı Batmanlı İdris Baştaş’ın amcası gazi Mahmut Baştaş, darbecilerin idam edilmesini istedi. Kendisi de terör örgütü PKK ile girdiği çatışmada gazi olan Baştaş, “Bütün şehitlerin önünde saygı ve hürmetle eğiliyorum. Bütün yaralılara Allah’tan şifa diliyorum. Bu vatanı birkaç çapulcu bölemez. Hele ki arkamızda Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı gibi biri varken hiçbir şey yapamazlar. Bu darba girişiminde bulunanların en ağır şekilde cezalandırılmalarını, idam edilmelerini istiyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.