Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAÜ’nün acı günü

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Denizcilik ve Ulaştırma Yüksekokulu Müdürü Kaptan Efdal Safel, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.Girne Amerikan Üniversitesi Denizcilik ve Ulaştırma Yüksekokulu Müdürü Kaptan Efdal Safel, 2...

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2016 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2016 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Denizcilik ve Ulaştırma Yüksekokulu Müdürü Kaptan Efdal Safel, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Girne Amerikan Üniversitesi Denizcilik ve Ulaştırma Yüksekokulu Müdürü Kaptan Efdal Safel, 2 Ekim’de evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
GAÜ Kurucu Rektör ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, Safel’in ailesine taziye dileklerini ileterek, “Çok değerli hocamızı, Efdal Hocamızı geçirdiği kalp krizi sonucu kaybettik. Büyük bir acı ve hüzün taşıyoruz içimizde. Hocamız ile sonsuzluk yolculuğumuzda, muhakkak, yine birlikte olacağız. GAÜ Küresel Ailemiz’e başsağlığı diliyorum” dedi.
GAÜ Rektörlüğü’nde yarın saat 10.00’da düzenlenecek törenin ardından Kaptan Efdal Safel’in cenazesi, Alsancak Camii’ndeki kılınacak cenaze namazı sonrası Alsancak Mezarlığı’na defnedilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.