Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaü Basketbol Takımı Başarıya Doymuyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Genç Erkekler Basketbol Takımı başarıya doymuyor.GAÜ Spor Kulübü Genç Erkekler Basketbol Takımı, KKTC Basketbol Liginde göstermiş olduğu performansı ile lige 1. sırada namağlup şekilde devam ediyor. Geçtiğimiz...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Genç Erkekler Basketbol Takımı başarıya doymuyor.
GAÜ Spor Kulübü Genç Erkekler Basketbol Takımı, KKTC Basketbol Liginde göstermiş olduğu performansı ile lige 1. sırada namağlup şekilde devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Akdeniz Spor Birliği ile gerçekleştirilen karşılaşmada 55-39 fakla maçı kazanan GAÜ Basketbol Takımı, 25 Mart’ta YDÜ ile gerçekleşecek olan maçı kazanarak, ligdeki yerini korumayı hedefliyor.
Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada, Genç Erkekler Liginde en önemli rakiplerinden birisi olan, Akdeniz Spor Kulübü ile gerçekleşen karşılaşmada 55-39’luk üstün başarı elde ettikleri belirtilirken, ligde bu güne kadar yenilgileri olmadığı ve 1.sırada ilerledikleri ifade edildi. GAÜ Genç Erkekler Basketbol Takımı’nın, bugüne kadar göstermiş oldukları başarılı çalışmanın ve antrenörleri Gökay İskar’ın verdiği tüm taktikleri uygulamalarının sonucunda bu başarıyı elde ettikleri vurgulandı.
GAÜ Basketbol Takımı Antrenörü Gökay İskar ise yapmış olduğu açıklamada, basketbolcularının yıl boyunca sürdürdükleri disiplinli çalışmalarıyla başarıya odaklandığını ve en iyi neticeleri elde etmek için çalıştıklarını bildirdi. İskar ayrıca, sezonu namağlup tamamlayarak, playofflara avantajlı şekilde girmeyi hedeflediklerini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.