Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Garnizonda Anlamlı İftar

Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanlığı, şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi.Kışla içerisindeki bahçede verilen 400 kişilik iftara ev sahipliği yapan Bursa Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık,...

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2016 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2016 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanlığı, şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi.
Kışla içerisindeki bahçede verilen 400 kişilik iftara ev sahipliği yapan Bursa Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık, şehit aileleri ve gazilere yönelik çok sayıda sosyal etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi.
Bursa Valiliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile 2015 yılında 17 ayrı etkinliğin düzenlendiğini belirten Tümgeneral Seyfullah Saldık, bu etkinlikler çerçevesinde Çanakkale Şehitliği ile Ankara Beytepe Jandarma Şehitliği ve Anıtkabir ziyaretlerinin yapıldığını söyledi. Saldık, Antalya Valiliğine atanan eski Bursa Valisi Münir Karaloğlu ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepeye de teşekkür etti.
Ayrıca bir gazi üstteğmenin engelli babasına akülü araç temin eden BESOB Başkanı Arif Tak ile Şöförler Odası Başkanı Hasan Topçu’ya şükran plaketi sunan Tümgeneral Seyfullah Saldık, akülü aracı gazi üstteğmenin özürlü olan babasına teslim etti. Anlamlı iftar yemeğine Bursa Vali Vekili Nevzat Ergün, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ercan Barutçu, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Şahin, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sait Gürlek, Şehit Dernek Başkanı Metin Şenol, Gazi Dernek Başkanı Muzaffer Uyar’ın yanı sıra çok sayıda şehit yakını ile gazi katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.