Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray-fenerbahçe Derbisi Öncesi Dostluk Mesajı

Hafta sonunda oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ve Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman kardeşlik mesajı verdiler.Türkiye hafta sonunda oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisine kilitlendi....

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hafta sonunda oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ve Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman kardeşlik mesajı verdiler.
Türkiye hafta sonunda oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisine kilitlendi. Bu derbide takımların yaptığı dostluk çağrılarına bir destek de Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ve Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’dan geldi. Öz’ü makamında ziyaret eden Salman, koyu Galatasaray taraftarı olan Kartal Belediye Başkanı Öz’le birlikte takım formalarını giyerek basına poz verdi. Dostluk mesajının verildiği ziyarette söz alan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, "Biz fanatizmin yok olmasını istiyoruz. Toplumsal ön yargıların kalkmasını istiyoruz. Bunun için de 2 belediye başkanı olarak bu görüntüyü vermek istedik. Herkes bu ülke sınırlarında dostluk, kardeşlik içerisinde yaşasın istiyoruz" dedi.
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise konuşmasında, "Bu hafta Fenerbahçe-Galatasaray derbisi var. Halkımız bu kadar gerilmişken bizim toplum liderleri olarak bize sorumluluk düştüğünü düşündüm. O nedenle de bugün buraya geldik. Umarım örnek oluruz. Belki de bende geleceğim Altınok ağabeyimle birlikte maçı arenada izleyeceğiz. tabi bizi davet ederse. Maç Fenerbahçe stadında olsa ben davet ederdim. İnşallah dostluk barış kardeşlik adına, ülkenin geleceği adına, ülkenin bütünlüğü adına bizim de çorbada bir tuzumuz olur. Örnek teşkil ederiz" sözlerine yer verdi.
Ziyarette Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’e bir de orkide hediye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.