Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fun Run Series’in 4. etabı Eyüp’te koşuldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.’nin "İstanbul’u Koşuyorum" sloganı ile düzenlediği Fun Run Series’in 4. etabı Eyüp’te gerçekleşti. Yüzlerce kişinin katıldığı yarışmada sporseverler kıyasıya mücadele etti.İstanbul...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2016 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2016 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.’nin "İstanbul’u Koşuyorum" sloganı ile düzenlediği Fun Run Series’in 4. etabı Eyüp’te gerçekleşti. Yüzlerce kişinin katıldığı yarışmada sporseverler kıyasıya mücadele etti.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.’nin ilgili ilçe belediyeleri ile ortaklaşa organize ettiği Türkiye’deki yol yarışı katılımcılarına alternatif yarış imkanı sunabilmek ve Türk koşucu sayılarını arttırabilmek amacıyla planladığı 6 etaplık Fun Run Serisinin 4. etabı, Eyüp Belediyesi’nin desteği ile Eyüp’te koşuldu. Eyüp Kültür Sanat Merkezi Evlendirme Dairesi önünden başlayan, Eyüp Sultan Camii önünden dönerek tekrar başlangıç noktası olan Eyüp Evlendirme Dairesi önünde sona eren yarışta, koşucular kıyasıya mücadele etti. Yarışmaya ev sahipliği yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’da sporseverlerle koşuya katıldı. Yarış sonunda ise Başkan Remzi Aydın, Elektronik zamanlama çipleri ile dereceleri ölçülen sporculardan ilk 3’e giren kadın ve erkek koşuculara kupa ve madalyalarını takdim etti.
“Eyüp sporun başkenti olmaya devam edecek”
Sporu Eyüp ilçesinde yaygınlaştırmak adına her türlü spor faaliyetlerine ilçede yer verdiklerini belirten Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “ Güzel, sağlıklı ve sporlu bir gün. Fun Run serisinin Eyüp etabını bugün tamamladık. Her sene inşallah bu etapları tamamlayacağız. Halkımızın spora teşvik edilmesi, spor yapma alışkanlıklarının kazandırılması açısından önemli bir etkinlik. Bugün bizim Eyüp Sporlu kardeşlerimiz de koştular. Hatta derece de yaptılar Eyüp’te çok güzel cevherler var. Onları gördük, biliyorduk zaten. İnşallah bu trend devam edecek ve Eyüp sporun da başkenti olmaya devam edecek” dedi.
“Son 3 etapta birincilik elde ettim”
Fun Run 4. Etabında birinci olan Aykut Taşdemir, “Galatasaray Atletizm Spor Kulübünde koşuyorum. Buraya Kartal’dan geliyorum. Son 3 etapta birincilik elde ettim. İstanbul Büyükşehir Belediyesi çok güzel bir organizasyon gerçekleştiriyor. Bütün spor yapanları bu etkinliğe davet ediyorum” diye konuştu. Yarışmada kadınlar kategorisinde ikinci olan Esra Çanal ise, “ Fun Run Eyüp etabında ikinci oldum. Yarışımı kulüp adına tamamladım. Çok güzel bir organizasyondu. Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.
"Benim içim keyifli bir pazar koşusu oldu"
Spor koçu ve Sunucu Ece Vahapoğlu, koşu öncesi koşacak olanlara ısınma hareketleri yaptırdığını ifade ederek, “Bugün İsviçre çakısı gibiyim. Hem hem ısınmayı yaptırdım. Hem de 7 buçuk kilometre koştum. Hem de üstümdeki atleti bile değiştirmeden sahneye çıkıp ödül törenini sundum. Sporu çok seviyorum. Lisanslı atlet olarak da yarışlara katılıyorum. Koşu dünyasında beni takip eden insanları motive etmek için de yüksek volümlü müzikle sporcularımıza ısıtma hareketlerini yaptırıyorum. Çok güzel bir hava. Benim için keyifli bir Pazar koşusu oldu” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.