Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fransa’daki Selde Ölen Gazeteci Hakkari’de Toprağa Verildi

Fransa’da bir hafta önce yaşanan selde hayatını kaybeden gazeteci Ferhat Tuğan, bugün gözyaşları arasında memleketi Hakkari’de toprağa verildi.Tuğan’ın Hakkari’deki cenaze törenine liseden sınıf arkadaşı olan TBMM Başkanvekili ve...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fransa’da bir hafta önce yaşanan selde hayatını kaybeden gazeteci Ferhat Tuğan, bugün gözyaşları arasında memleketi Hakkari’de toprağa verildi.
Tuğan’ın Hakkari’deki cenaze törenine liseden sınıf arkadaşı olan TBMM Başkanvekili ve HDP İstanbul Milletvekili Pervin Buldan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bir hafta önce Fransa’nın Dunkerque kentinde sel sularına kapılarak hayatını kaybeden 48 yaşındaki Ferhat Tuğan’ın cenazesi, yapılan otopsi işlemlerinin ardından dün Türkiye’ye getirildi.
Havayolu ile İstanbul’dan Van’a getirilen Tuğan’ın cenazesi, oradan da karayoluyla Hakkari’ye getirilerek toprağa verildi.
Yukarı Mezran Mahallesi’ndeki aile mezarlığında toprağa verilen Tuğan’ın cenaze töreninde yakınları gözyaşlarına boğuldu. Ferhat Tuğan’ın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.