Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Frankfurt’ta Karadeniz Rüzgarı Esecek

Frankfurt Karadenizliler Derneği’nin Organize ettiği 1. Frankfurt Yayla Şenliği’nde Karadenizliler kemençe ve tulumla coşacak.Merkezi Almanya’nın Frankfurt şehrinde bulunan Karadeniz Derneği, 24-29 Mayıs tarihleri arasında Frankfurt’ta...

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2016 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2016 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Frankfurt Karadenizliler Derneği’nin Organize ettiği 1. Frankfurt Yayla Şenliği’nde Karadenizliler kemençe ve tulumla coşacak.
Merkezi Almanya’nın Frankfurt şehrinde bulunan Karadeniz Derneği, 24-29 Mayıs tarihleri arasında Frankfurt’ta Karadeniz yayla şenliği düzenleyecek. Bu yıl ilki düzenlenecek yayla şenliği altı gün sürecek. 1. Frankfurt Yayla Şenliği’nde Karadenizli sanatçılar sahne alacak. Şenliğe katılanlar kemençe ve tulumla coşup şenliğin tadını çıkaracak.
Başta İsmail Türüt, Cimili İbo, Selçuk Balcı ve Sinan Yılmaz gibi Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinin sahne alacağı yayla şenliğinde ayrıca Sait Uçar, Gizem Kara, Resul Dindar, Emer Pehlivanlar, Erdal Güvendi, Aydın Güler, Çayan Hüseyin, Onur Atmaca, Mikdat Akbulut da hayranları ile buluşacak.
Öte yandan Frankfurt Yayla Şenliği’nin bilet ücreti ise 15 Euro olarak belirlendi. Bir bilet alan 6 gün boyunca şenliklere katılabilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.